انجام خدمات مالی و حسابداری /خدمات مشاوره /مشاوره مالیاتی /تعریف مشاور مالیاتی

تعریف مشاور مالیاتی

به عنوان صاحب کسب و کار، شما برای پیشبرد کسب و کارتان، می‌بایست با مسائل مالیاتی مواجه شوید. اما با وجود اینکه مسائل مالیاتی به نظر ساده و قابل درک می‌آیند، این مسائل بسیار پیچیده و فنی هستند و دارای قوانین و مقرراتی هستند که سالانه تحت تغییر هستند. بنابراین، با بهره‌گیری از خدمات یک مشاور مالیاتی، می‌توانید از غرامت‌ها و جرائم مالیاتی سنگین در امان بمانید و یا حتی از تخفیف‌ها و معافیت‌ها آگاه شوید.

چرا به مشاوره مالیاتی نیاز دارید؟

همیشه بهتر است که یک مشاور مالیاتی در کنار خود داشته باشید به خصوص در مواردی که به مواجهه با تغییرات قانونی، اصلاحات مالیاتی، و یا حتی آیین نامه‌های داخلی خود شرکت در ارتباط با مسائل مالی داشته باشید. یک مشاور مالیاتی با دانش تخصصی خود می‌تواند به شما کمک کند که مسائل پیچیده مالیاتی را در قالبی ساده و قابل درک برای شما توضیح دهد و با کمک او می توانید استراتژی‌های مناسبتری برای دفع بدهی‌های کنونی پیدا کنید.

مشاورهای مالیاتی که توسط شرکت حسابداری حسابدار برتر ارائه می‌شوند، از برترین و زبده ترین کارشناسان هستند و با سال‌ها تجربه میدانی در صنایع و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ، می‌توانند شما را در این مسیر همراهی کنند و راهنمایی لازم را برای حل مسائل مالیاتی و تدوین راه حل‌هایی که بهره‌وری را به ارمغان می‌آورند، در اختیار شما قرار دهند.

ویژگی‌های یک مشاور مالیاتی حرفه‌ای چیست؟

در اینجا چند ویژگی اصلی یک مشاور مالیاتی حرفه‌ای را ارائه می‌دهیم:

1- تحصیلات و تجربه: یک مشاور مالیاتی باید دارای تحصیلات و مدارک لازم در رشته های مالی و حسابداری داشته باشد. همچنین باید تجربه کافی در زمینه مالیات و قوانین مالیاتی داشته باشد تا بتواند به شما در امور مالیاتی کمک کند.

2 – آگاهی از آخرین قوانین مالیاتی: قوانین مالیاتی با توجه به وضعیت اقتصادی کشور، هر سال تغییر می‌کنند. بنابراین، یک مشاور مالیاتی باید آگاهی کامل از آخرین تغییرات مالیاتی داشته باشد تا بهترین راه‌حل‌های مالیاتی را برای شما پیشنهاد دهد.

3 – توانائی حل مسائل: معمولاً مفاهیم مالیاتی بسیار پیچیده هستند و در بسیاری از موارد برای حل مسائل، نیاز به تحلیل دقیق داده‌ها و اسناد دارند. یک مشاور مالیاتی باید توانائی حل مسائل را داشته باشد و با تحلیل داده‌ها و اسناد، به شما راه‌حل‌هایی را پیشنهاد دهد که بهره‌وری شما را افزایش دهند.

4 – قابلیت ارتباط با مشتریان: یک مشاور مالیاتی باید توانایی برقراری ارتباط با مشتریان خود را داشته باشد و به آنها در برقراری ارتباط با مراجعات مربوطه، پاسخ به سوالات و حل مشکلات آنها کمک کند.

5 – محرمانگی: یک مشاور مالیاتی باید بتواند اطلاعات شما را محفوظ نگه دارد و طبق مقررات قانونی به این مساله عمل کند. بنابراین، محرمانگی نامه‌ای بین شما و او باید بنویسید.

در چه زمینه‌هایی می‌توانید مشاوره مالیاتی بگیرید؟

مشاوره مالیاتی یکی از خدماتی است که با توسعه تجارت الکترونیک و پیچیدگی های مالیاتی زیاد، بسیار ارزشمند شده است. با این خدمات، افرادی که کسب و کار دارند، متخصصان مالی و جمعیت عمومی می‌توانند از توصیه‌هایی که توسط مشاوران مالیاتی ارائه می‌شوند، بهره‌مند شوند. اما در چه زمینه‌هایی می‌توانید به مشاوره مالیاتی دست پیدا کنید؟

مالیات بر ارث

با فوت شخصی، باید در مورد اموال و دارائی‌های او روشنگری انجام شود. این شامل پرداخت مالیات بر ارث هم می‌شود. در این مورد، با استفاده از مشاوره مالیاتی می‌توانید از حق و حقوق خود دفاع کنید.

مالیات های سکه

میزان مالیات بر سکه برای خریداران مختلف، متفاوت است. این میزان باتوجه به بخشنامه سازمان امور مالیاتی سطح کشور تعیین می‌شود. با این حال، با راهنمایی مشاوران مالیاتی می‌توانید در مورد میزان مالیات تعیین شده از سوی سازمان امور مالیاتی، اعتراض کنید.

مالیات بر درآمد

دولت برای کاهش فاصله طبقاتی و کسب درآمد، روی انواع درآمدها مالیات وضع می‌کند. دریافت مالیات بر درآمد برای همه افراد الزامی است. با استفاده از خدمات مشاوره مالیاتی، می توانید از مزایای و گزینه‌های مالیاتی بهره‌مند شوید و در همه زمینه ها به صورت کامل تحت عنوان درآمد، پرداخت مالیات کنید.

مالیات کارتخوان

مشاوره مالیاتی در مورد کارتخوان یکی از مسایل جدیدی است که کسب‌وکارهای الکترونیکی و فروشندگان به آن نیاز دارند. ماده ۱۱ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، بانک مرکزی را مکلف به ارسال مشخصات کلیه کارتخوان‌ها به سازمان امور مالیاتی کرده است. با این حال، با راهنمایی مشاوران مالیاتی، می توانید در مورد مالیات بر کارتخوان و میزان مالیات تعیین شده از سوی سازمان امور مالیاتی، اطلاعات بیشتری بدست آورید.

در نتیجه، مشاوره مالیاتی در صنعت مدیریت مالی ، نقش مهمی ایفا می‌کند و جهت جلوگیری از خسارت های مالیاتی و برافزایش درآمدها برای نهایت افراد و شرکت‌ها، باید در هر کسب و کاری به آن اهمیت و مقدار مناسبی بدهید.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *